Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θα το αγαπήσετε και εσείς.


Μεγάλη Ποικιλία

Πάνω από 1.000.000 εξαρτήματα στα οποία έχετε πρόσβαση από το δίκτυο μας. Περίπου 70-90.000 κομμάτια σε απόθεμα οποιαδήποτε στιγμή.

Πραγματική Ποιότητα

Σκοπός μας είναι να κρατήσουμε τους πελάτες μας ευχαριστημένους με ισχυρούς ποιοτικούς ελέγχους και αξιολογήσεις των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων πριν την αποστολή τους.

Είμαστε Δημιουργικοί

Δεν αποδεχόμαστε το “όχι” σαν απάντηση. Πάντα αναζητούμε τρόπους για να απαντήσουμε “ναι” στους πελάτες μας!

Έχουμε Εμπειρία

Έχουμε πάνω από 75 χρόνια εμπειρίας στην δουλειά μας η οποία αυξάνει ακόμα περισσότερο αν αναλογιστούμε την εμπειρία των πωλητών μας.

Εστιάζουμε Στον Άνθρωπο

Θέλουμε η ομάδα σας να είναι επιτυχημένη και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να εξελιχθεί η παραγγελία σας ομαλά έτσι ώστε να θέλετε να κάνετε την επόμενη άμεσα!

Αφοσιωμένο Δίκτυο Προμηθευτών

Διασφαλίζουμε ότι ολόκληρη η αλυσίδα προμηθευτών είναι αφοσιωμένη για την επιτυχία σας. Αναζητούμε εξαρτήματα, τα οποία δεν έχουμε στο απόθεμα μας, σε ένα ισχυρό δίκτυο έμπιστων προμηθευτών που βρίσκονται στον χώρο για πάνω από 50 χρόνια.

Ανώτερα Εξαρτήματα Με Την Υψηλότερη Ποιότητα

Η Cynergy είναι ένας επαγγελματικός ανεξάρτητος διανομέας ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Ειδικευόμαστε σε παρωχημένα και δυσεύρετα εξαρτήματα όπως ενσωματωμένα κυκλώματα (ICS), μνήμες, λογικές λειτουργίες, γραμμικά συστήματα, διεπιφάνειες, ενσωματωμένα FPGAS, CPLDS, μικροεπεξεργαστές, μικροελεγκτές, αντιστάσεις, πυκνωτές, διακόπτες, αισθητήρες, μορφοτροπείς, RF/IF και RFID, ημι-αγωγούς, ρελέ, οπτοηλεκτρονικά, και διακριτικούς ημι-αγωγούς. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τους έμπειρους ειδικούς μας για να εντοπίσετε τα εξαρτήματα που χρειάζεστε άμεσα. Η κεντρική μας τοποθεσία παρέχει εύκολη πρόσβαση σε πελάτες από την Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη. Εμπνέουμε εμπιστοσύνη, επαγγελματισμό και σεβασμό σε κάθε επαγγελματική συνάντηση.

Αγοράστε Εξαρτήματα Τώρα

Δεν πειστήκατε ακόμα?

Στις αποθήκες μας έχουμε ένα μεγάλο αριθμό κατασκευασμένων εξαρτημάτων και κομματιών.

Δημοφιλείς Κατηγορίες Προϊόντων

Πυκνωτές

Βύσματα

Καλώδια

Αντιστάσεις

Διακόπτες

Ανεμιστήρες

Τροφοδοτικά

Ταλαντωτές

Ενσωματωμένα Κυκλώματα