Γενικοί Όροι για μια Πώληση

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 200 ευρώ και πρέπει να προπληρωθεί μέσω Master Card, Visa, American Express, Discover Card, Εμβάσματος, Τραπεζικού Εμβάσματος ή Επιταγής από την Εταιρεία σας.

Όλοι οι νέοι μας πελάτες που επιδιώκουν μια συμφωνία μαζί μας θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια Αίτηση Πίστωσης ή να μας παρέχουν μια Τραπεζική Επιστολή Πίστωσης.

Όλα τα αντικείμενα είναι τιμολογημένα σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές εκτός από αντικείμενα για τα οποία η τιμή μας είναι χονδρικής ή προέρχεται από ένα έγγραφο αίτημα με βάση τις ποσότητες που έχουμε. Οι όροι συνεργασίας μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή. Όλες οι αναφερόμενες τιμές είναι προκαθορισμένες προηγούμενες δουλειές και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα συσκευασίας, μεταφοράς, ασφάλειας, τελωνείου ή ΦΠΑ.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

  • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του δελτίου αποστολής.
  • Τα έξοδα τα καλύπτει πάντα ο αποστολέας εκτός και αν έχουμε κάνει εμείς λάθος. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τα έξοδα.
  • Επικοινωνήστε με το RMA@cynergytrans.com για να πάρετε μια αίτηση για την επιστροφή σας. Παρακαλώ, συμπληρώστε πλήρως την αίτηση. (Αριθμός τιμολογίου, ημερομηνία αγοράς, λόγος επιστροφής, κτλ.).

Δεν θα λάβετε αποζημίωση αν δεν ακολουθήσετε όλες τις παραπάνω διαδικασίες.

ΕΜΕΙΣ δεν μπορούμε να δεχτούμε χρησιμοποιημένα προϊόντα ή προϊόντα τα οποία έχουν υποστεί ζημιά.

Σε περίπτωση επιστροφής μετά το πέρας των 30 ημερών και το ανώτερο εντός 60 ημερών, η αξία της πίστωσης θα είναι 20% μικρότερη και εντός 60 - 90 ημερών θα είναι 30% μικρότερη από την αξία αγοράς των προϊόντων. Καμία επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή μετά το πέρας των 90 ημερών από την ν ημερομηνία αγοράς.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Δεχόμαστε όλους τους τρόπους πληρωμής όπως τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες, εμβάσματα, τηλεγραφικές μεταφορές και Paypal.